به گزارش فولاد نیوز، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، ماه گذشته تعرفه‌های فولاد و آلومینیوم را 25 درصد افزایش داد، تمامی معافیت‌های کشوری را پایان داد و تعرفه‌های بیشتری بر چین که پیشتر بر بخش انرژی پاک تأثیر گذاشته بود، اعمال کرد. دولت ترامپ فهرست محصولات مشتق‌شده‌ای که مشمول تعرفه‌ها می‌شوند را گسترش داد، که شامل طیف گسترده‌تری از کالاهای تولیدی است که در صنعت انرژی استفاده می‌شود.

در جنگ تعرفه‌ای که به سرعت در حال پیشرفت است، ترامپ در 9 آوریل به‌طور ناگهانی افزایش اضافی تعرفه‌ها بر شرکای تجاری جهانی را به مدت 90 روز تعلیق کرد، اما تعرفه پایه 10 درصدی بر تمام واردات از همه کشورها همچنان باقی ماند، علاوه بر تعرفه‌های اعمال‌شده بر فولاد و آلومینیوم و تعرفه‌های فردی که بر کشورهایی مانند چین، کانادا و مکزیک وضع شده است.

آمارها نشان می‌دهند که ایالات متحده بزرگ‌ترین واردکننده فولاد در جهان (به‌جز اتحادیه اروپا) است، با واردات 26.2 میلیون تن فولاد در سال 2024 که نسبت به سال 2023 افزایش 2.5 درصدی داشته است.

فولاد و آلومینیوم در پروژه‌های شبکه‌های برق، مزارع بادی و نیروگاه‌های خورشیدی نقش گسترده‌ای دارند. بخش‌هایی که تحت تأثیر قرار می‌گیرند شامل کابل‌ها، سیم‌ها، هادی‌ها، ژنراتورها، ایستگاه‌های فرعی، ترانسفورماتورها، سیستم‌های ذخیره انرژی، برج‌های بادی و انتقال و سازه‌های خورشیدی هستند.

پروژه‌های انتقال و انرژی بادی احتمالاً به دلیل نیاز به مقادیر زیادی فولاد و آلومینیوم بیشترین آسیب را از تعرفه‌های جدید خواهند دید. تعرفه‌ها به طور ذاتی تورمی هستند و باعث افزایش قیمت فولاد هم وارداتی و هم داخلی خواهند شد.

ساخت ظرفیت تولید داخلی زمان‌بر است و پیاده‌سازی تعرفه‌ها در بخش‌های مختلف بدون رویکرد استراتژیک احتمالاً به ضرر مصرف‌کنندگان و جوامع آمریکایی خواهد بود.

ونسا سیارا، معاون رئیس‌جمهور انجمن انرژی پاک آمریکا (ACP) گفت: «همانطور که سایر بخش‌ها درک می‌کنند، تاریخ نشان می‌دهد که ساخت یک زنجیره تأمین قوی به طور یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد.»

ایجاد تغییرات در ساختار قراردادها می‌تواند به توسعه پروژه‌ها کمک کند، این تغییرات می‌تواند در سطح ایالتی یا شبکه‌ای انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید